Meny
Handlekurven din

Suzuki

Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Honda HRV, Inspire, Accord, Civic Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki Eskudo, SAAB De passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de s..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Subaru, Suzuki, Mitsubishi OEM artikkelnummer: 909130013 De passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de samme. Brukes ofte for å..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Subaru, Suzuki, Mitsubishi OEM artikkelnummer: B467-6B-AC3 Men de passer selvfølgelig andre bilmerker der målene og festepunktene er de sam..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Toyota, Suzuki De passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de samme. Brukes ofte for å feste: innredningsdetaljer, dørsider, side..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Honda, Subaru, Suzuki De passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de samme. Brukes ofte for å feste: innredningsdetaljer, dørside..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Acura: Legend, NSX, TSX Honda: HRV , Inspire , Accord , Civic Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki Eskudo SAAB, Toyota Carina OEM artikkelnummer:&n..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Honda, Nissan, Subaru, Suzuki OEM artikkelnummer: 91545SE0003 , MR328954 , 6385401A00 De passer også andre biltyper der målene og fest..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Ford, Mazda, Suzuki De passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de samme. Brukes ofte til å feste: innredningsdetaljer, dørsider,..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM kvalitet. Klips A som avbildet. Original, kan brukes på bilmerkene nedenfor. Mazda, Suzuki Men de passer selvfølgelig andre bilmerker der målene og festepunktene er de samme. Brukes ofte for å feste: innredningsdetaljer, dørsider, sidelister, beskyttelse, innvendige skjer..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Honda, Subaru, Suzuki De passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de samme. Brukes ofte til å feste: innredningsdetaljer, dørside..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Chevrolet, Chrysler, Ford, Suzuki   De passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de samme. Brukes ofte til å feste: innredni..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper: Audi, Honda, Suzuki, Toyota OEM artikkelnummer: 90467-10161 De passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de samme. Brukes ..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Viser 1 til 12 av 15 (2 Sider)