Meny
Handlekurven din

Mazda

Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper:Honda HRV, Inspire, Accord, Civic Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki Eskudo, SAABDe passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de s..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper:Acura: Legend, NSX, TSX Honda: HRV , Inspire , Accord , Civic Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki Eskudo SAAB, Toyota CarinaOEM artikkelnummer:&n..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper:Ford, Mazda, SuzukiDe passer også andre biltyper der målene og festepunktene er de samme. Brukes ofte til å feste: innredningsdetaljer, dørsider,..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM kvalitet. Klips A som avbildet. Original, kan brukes på bilmerkene nedenfor.Mazda, SuzukiMen de passer selvfølgelig andre bilmerker der målene og festepunktene er de samme. Brukes ofte for å feste: innredningsdetaljer, dørsider, sidelister, beskyttelse, innvendige skjer..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Plastklips av OEM-kvalitet. Alle våre klips er svarte dersom ikke noe annet er oppgitt. Klips som er produsert for å passe til følgende biltyper:Ford, Honda, Mazda, NissanOEM artikkelnummer:  Ford: NA0156145 Honda: 91502SM4000 Nissan: 6384401A00De passer også andre biltyper der ..
5,00kr
Eks. Mva:4,00kr
Viser 1 til 5 av 5 (1 Sider)